Gépi földmunka Bobcat Komatsu Caterpillar földmunkagépek árokásás alapásás tereprendezés csatornázás. Gépi földmunka földmunkagépek mélyépítés pinceásás medenceásás útépítés alapásás alapfeltöltés medence pince házalap.
Gépi Földmunkák
Épületbontás
Útépítési munkák
Szállítás, Fuvarozás

földmunka Gépi Földmunka és Szállítás

Cégünk vállalja kis és nagy tömegű földmunkák elvégzését szállítással egybekötve.

A gépi földmunka cégünk egyik legkiterjedtebb tevékenysége. Elsősorban kis és közepes méretű univerzális kotró-rakodó gépekkel végzünk építéshez bontáshoz tereprendezéshez kapcsolódó különféle földmunkákat, mint például árokásás, alapásás, földkitermelés, tereprendezés, földvisszatöltés, csatornázás, pinceásás stb.

Földmunka Szolgáltatások

tereprendezés Tereprendezés

Kiváló szakembereinkkel, fejlett gépparkkal, tehergépjárművekkel partnereink teljes körű megrendelői igényeit minden területen kiszolgáljuk, teljesítjük. Vállunk komplett földmunkálatokat, de gépeinket is bérbe veheti.
Bármilyen terepen otthon vagyunk: tereprendezés, tükörkészítés, humusz-termőföld leszedés-terítés fölbeszállítással is talajcsere, szennyezett területek kármentesítése törmelékmentesítése, halastavak, víztározók vízelvezető árkok kialakítása. Cégünk rengeteg a tereprendezéshez kapcsolódó munkát valósított már meg, a rekultivációs munkáktól a gépi termőföld és humusz elterítésen át, egészen a nagyobb domborzatok ágalakításáig bármilyen skálán, így széleskörű tapasztalatokat tudunk magunk mögött bármilyen tererpről is legyen szó.

árokásás Árokásás

Milyen munkákat fed le az árokásás?
Vízelvezető árkok, csatornanyomvonal, kerítésnyomvonal ásás, rézsü, víztározó tömb kiemelése, kerti tavak kiásása és nem utolsó sorban medence- és pinceásás.
Az árokásó megbírkózik régi út, járda, betonozás felszedésével, fatörzsek kiszedésével is.
Az árokásás olyan földmunka amely szakértelmet és pontosságot kíván. Ha egy területet elő akar készíteni építkezéshez vagy termőföldet akar elteríteni rajta, akkor az ezekhez szükséges munkákat is cégünk el tudja vállalni.

alapásás Alapásás - Alapfeltöltés

Házalap kiásása épületek és építkezések ásási munkái.
A magán és céges megrendelők részére végzett munkálatok közé tartozik elsősorban a házak lakóparkok építése során felmerülő földmunkák végigkísérése az alap kiásásától, a közműfektetési munkálatokon keresztül a végső tereprendezésig.
Az alapásás területén is hatékony és gyors munkagépeket alkalmazunk, pontos munkát végezve, melyre eddigi ügyfeleink elégedettsége a garancia.

csatornázás Csatornázás - Csatorna, folyómeder, tavak, fürdőtavak

Vízelvezető rendszerek, árasztótálcák folyásmedrek kialakítása karbantartása, közcsatorna bekötési munkák végzése, természetesen igény szerint föld elszállítással vagy gödör visszatemetéssel egyaránt.
A csatornázás és tavak fürdőtavak kivitelezése területén cégünk által eddig elvégzett munkák, kiváló eredményekkel zárultak, így újabb és újabb felkéréseket kapunk csatornázási és ide kapcsolódó munkák végzésére.
Tavak és fürdőtavak gyors és precíz kitermelése, régi medrek átépítését az ország egész területén vállaljuk.

földmunkagép Pinceásás és Medenceásás

Pincetömbök, medencék munkaárkainak kitermelése, kisebb és nagyobb medenceásás, föld kiemelés gyorsan és hatékonyan.
Gépparkunk részét képezi speciálisan a pince kiásás és medencék kitermeléséhez szükséges gépek eszközök és berendezések.
A pince és medencék ásása általában alapját képezi az építkezéshez és terep rendezéshez kapcsolódó földmunkának, melyet a Nova Bau gyorsan és hatékonyan kiszolgál, a föld, murva, sitt vagy törmelék elszállítással egybekötve. További Földmunkák, melyben cégünk tapasztalatokkal rendelkezik

Alapozási munkák előkészítéséhez sávalap, földművek- töltések, gátak gátrendszerek, pontalap ásás, vezetékek kerítések nyomvonalának ásása bármely szélességben, mélygarázsok, rézsűfalak, versenypályák ugratók kialakítása építése és karbantartása.

Nova Bau - Mindig a megrendelők szolgálatában!

Vállalunk földmunka végzést magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és közületeknek önkormányzatoknak egyaránt. Az Ön rendelkezésére állunk akár fővállalkozóként, vagy alvállalkozóként is. Szükség esetén az anyagbeszerzést is vállaljuk az ország egész területén.
Amennyiben földmunka végzésre van szüksége, 24 órán belül választ adunk önnek:

Minden ami a felsorolásból kimaradt, de megvalósítható, azt írja meg, hogy segíthessünk.

Az általunk használt földmunkagépek fotóit a fejlécünkön kívül a géppark oldalunkon is megtekintheti.

Anyagszállítás, sittszállítás

A munka mellé az anyagszállítást is bármikor megoldjuk, korszerű nagy teljesítményű DAF gépekkel.
Anyagszállítást és bontási törmelék szállítást: sóder, homok, termőföld, töltőföld, murva, mart aszfalt stb.

Cégünk előnyei a földmunka végzés területén

Gyors, pontos és szakszerű munkát vállalunk rövid határidőre.
A föld munka és megannyi kapcsolódó területen is egyaránt, munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.
Képzett, nagy gyakorlattal bíró gépkezelőink pontosan és gyorsan végzik el a rájuk bízott feladatokat.
Az általunk használt földmunkagépek újak, korszerűek, hatékonyak és sokrétűen használhatóak bármilyen terepen.

földmunkagépek Garanciák

Fizetési kötelezettségeinknek határidőre eleget teszünk, emellett pénzügyi helyzetünk kiegyensúlyozott. Az állami költségvetéssel, valamint a TB-vel szemben tartozásunk nincs.

Az elmúlt időszakban cégünk nagyarányú fejlesztésének, minőségi munkavégzésének és jó hírnevének köszönhetően egyre több megrendelést teljesített hatékonyan, pontosan és a megrendelő teljes elégedettségére.
A Nova Bau éves forgalma jelentős mértékben növekedett ezáltal, így állandó beruházásokat fejlesztéseket tudunk végezni, melyek mind a földmunkák mind a szállítási munkák területén, végeredményben a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálását jelenti.

A gépi földmunkák előnyei

Sohasem szabad elfeledkezni arról, hogy a géppel végzett munkával, pénzt és időt takaríthat meg.
A kézi földelterítés költsége még rövid távon 10-15m-en belül is kb. négyszer annyiba kerül, mintha földmunka géppel - bobcat - végeztük volna el.
Ez az arány a távolság valamint a talaj kötöttségének és az elszállított föld mennyiségével a növekedésével hatványozottan növekszik.
Bármilyen munka is adódik a gépiföldmunka fajlagos költsége nagyságrendekkel kisebb, mint az élő munka ára.

földmunkák Időszakos földmunkák

  • Hóeltakarítás
  • Zöldterület, parkok gondozása.